Српски Покрет Двери - Лого

Пресек изборног дана у подне

Тим за правну подршку Српског покрета Двери примио је више жалби са бирачких места широм Србије.

    Одмах по отварању бирачких места пријављен је проблем у Брусу где су чланови бирачких одбора испред Покрета за обнову краљевине Србије одбијени од стране председника бирачког одбора. По жалби правног тима чланови су са значајним кашњењем приступили бирачким местима.

У Обреновцу је на великом броју бирачких места регистровано гласање дрвеним оловакама које имају гумице на врху. Представници бирачких одбора забележили су ову неправилност и тренутно раде на отклањању.

У Алексинцу, на бирачком месту 21, бирачки одбор је дозволио бирачу да се упише и гласа за супругу са њеним личним документима иако супруга није била присутна.

У Прокупљу забележен напад на канцеларију Двери.

У Суботици је НН лице довело групу од 10 Рома и затражио да гласа за њих јер су наводно неписмени. Чланови бирачког одбора су реаговали тако што су преузели улогу помагача.

У целој земљи примећен је огроман број пријава за гласање ван бирачког места. У Краљеву је забележен покушај активиста СНС да пријаве гласање ван бирачког места лица која на то немају законско право и са спсиковима који нису садржали податке прописане Законом.

У Панчеву је у непосредној близини бирачког места пријављено возило у којем нн лица са списковима прате бираче.

Инфослужба Двери

Видео прилог можете погледати овде.

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: