Проф. др Александар Липковски нови председник Политичког савета Српског покрета Двери

На седници Председништва Српског покрета Двери изабрани су нови председник и чланови Политичког савета.

За новог председника Политичког савета изабран је проф. др Александар Липковски, редовни професор Математичког факултета у Београду, док ће његов заменик бити досадашњи в.д. председника Политичког савета др Владимир Димитријевић. За нове чланове Политичког савета Српског покрета Двери изабрани су: проф. др Ђорђе Чантрак – професор Машинског факултета у Београду, проф. др Валентина Арсић Арсенијевић – професор Медицинског факултета у Београду и др Борислав Антонијевић – гинеколог у ГАК „Народни фронт“ и кандидат за градоначелника Београда испред Патриотског блока ДВЕРИ-ПОКС на изборима одржаним 3. априла.

Српски покрет Двери изражава велико задовољство јер су нови председник и чланови Политичког савета еминентни стручњаци из својих области који ће сигурно допринети још квалитетнијем раду целог покрета.

Инфослужба Двери