Српски Покрет Двери - Лого

Проф. др Бранимир Несторовић подржао Патриотски блок ДВЕРИ-ПОКС

Потписан Споразум о сарадњи Српског покрета Двери, прим. проф. др Алека Рачића, проф. др Бранимира Несторовића и проф. др Валентине Арсић Арсенијевић

Данас је у Београду потписан Споразум о сарадњи Српског покрета Двери, прим. проф. др Алека Рачића, проф. др Бранимира Несторовића и проф. др Валентине Арсић Арсенијевић, а тим поводом је одржана и конференција за медије. На конференцији су говорили Бошко Обрадовић – кандидат за председника Србије, проф. др Бранимир Несторовић, прим. проф. др Алек Рачић, проф. др Валентина Арсић Арсенијевић и др Борислав Антонијевић – нестраначки кандидат за градоначелника Београда Патриотског блока ДВЕРИ-ПОКС.

У наставку преносимо цео текст Споразума:

Полазећи од идеје проф. др Бранимира Несторовића и прим. проф. др Алека Рачића, да за наступајуће изборе 3. априла треба да дође до формирања чисте и јасне патриотске политичке опције,
Стављајући на прво место бригу о здрављу нације и посебно наше деце,
Ступамо у сарадњу на свим нивоима избора који ће се одржати 3. априла 2022. године.
Српски покрет Двери као будућа парламентарна странка обавезују се да ће у Народној скупштини покренути јавне расправе на теме дефинисаних заједничких интереса, и да ће се председнички кандидат Бошко Обрадовић заложити да се у ресорима просвете и здравства прихвате идеје, помоћ и ангажман потписника овог Споразума, који је заснован на њиховом вишегодишњем експертском искуству и моралним начелима, што су грађани Србије већ препознали и подржали.
Прим. проф. др Алек Рачић, проф. др Бранимир Несторовић и проф. др Валентина Арсић Арсенијевић подржаће изборну коалицију Патриотски блок за обнову Краљевине Србије под редним бројем 11 на републичким парламентарним изборима и Бошка Обрадовића као заједничког кандидата за председника Србије, а на изборима за скупштину града Београда др Борислава Антонијевића, члана удружења грађана „Лекари и родитељи за науку и етику” као нестраначког кандидата Патриотског блока за градоначелника Београда такође под редним бројем 11.
Изражавамо добру веру и наду да ће ово бити само почетак дугорочне заједничке сарадње на опште добро нашег народа и државе.

У Београду, 25. марта 2022.

За Српски покрет Двери,
Бошко Обрадовић

Прим. проф. др Алек Рачић

Проф. др Бранимир Несторовић

Проф. др Валентина Арсић Арсенијевић

Целу конференцију за медије овим поводом можете погледати овде: 

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: