Српски Покрет Двери - Лого
Search

Пушкић: Да ли се иза француско-немачког плана заправо крије план уласка Косова у НАТО, уз потпис Србије?!

Док се озбиљне државе у новонасталим геополитичким приликама прилагођавају околностима, јачајући своје одбрамбене и безбедносне аспекте, ослањајући се притом искључиво на своје државне структуре али и на проверене савезнике, Србија се спрема да повуче такве потезе чије би последице трајно угрозиле како територијални интегритет тако и геополитичку позицију државе. 

    Наиме, осим чињенице да француско-немачки план директно брише све ингеренције Србије у својој јужној покрајини, он недвосмислено отвара и пут овој квази држави у међународне институције, а једна од тих институција свакако је и чланство у НАТО. Тај пут несумњиво би угрозио безбедност Србије тако што би и формално гарантовао не само одбрамбену, већ де факто и офанзивну способност криминалних структура лажне државе Косово на штету Србије, али и других држава региона. Паралелно са тим, Ана Брнабић у свом галиматијусу на последњој конференцији за медије наговестила је и увођење санкција Русији, што би уз француско-немачки план био последњи ексер на ковчегу српске независности и безбедности.

Српски покрет Двери упозорава јавност на ове чињенице, истовремено апелујући на владајуће структуре да не подлежу било каквим притисцима од стране колективног запада јер би такав потез засигурно значио крај свега за шта се наш народ борио у вековима иза нас, па бисмо тако својим потомцима уз флоскуле о просперитету оставили колонију лишену сваке могућности да самостално доноси одлуке у сопственом интересу.

Као државотворна странка, увек ћемо бити на линији очувања Устава, територијалног интегритета, суверености и виталних интереса Србије, али ни под којим условима не можемо и не желимо бити саученици у затирању српске државности и по том питању термин „национално јединство“ свакако није примењив ако су услови за његово постојање француско-немачки план и увођење санкција Русији.

Борко Пушкић 

Народни посланик
Председник ИО Двери 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: