Пушкић: Драшковићева политика Мике Шпиљка, Олбрајтове и НАТО агентура нема подршку у национално свесној Србији

Јутрос нас је дочекала вест да је Вук Драшковић изјавио како Србија мора да се дистанцира од Русије и њеног председника Владимира Путина или ће постати балканска Сирија. Вук Драшковић, агент страних служби, лажни националиста и аутошовиниста, увредљиво говори о Русији без обзира што његова супруга у НИС-у прима месечну плату од 771.000 динара још од 2009. године.

Човек за све идеологије, шеф комунистичког кабинета Мике Шпиљка, вођа паравојне формације о којој ни речи није било у Хашком трибуналу, ратнохушкач који је за подизање исламског барјака претио одсецањем руке, Олбрајтољубац, потписник Споразума о транзитним снагама по ком се НАТО трупама омогућава несметан пролаз кроз територију Србије, неко ко је српску младеж директно одвозио на ратишта, а враћао их у сандуцима, човек који је издао саборце, народ и државу, данас држи лекције о политичком курсу који наша држава треба да успостави.

Српски покрет Двери сматра да је, без обзира на мизерност особе која је предмет овог саопштења, веома важно огласити се пре свега због младих који тек стичу своје бирачко право и који се не сећају шта је био СПО, али морају да знају ко је Вук Драшковић и колико је штетан његов малигни политички утицај како у прошлости али и у садашњости. На нама је да њему и сличнима не дозволимо да у будућности имају било какав утицај. С тим у вези, у складу са његовом изјавом, поручујемо Вуку Драшковићу да Србија пре свега треба да се дистанцира од домаћих издајника и страних плаћеника попут њега.

Борко Пушкић

Председник Извршног одбора Двери