Српски Покрет Двери - Лого

Пушкић: Карићу одузети сву противправно стечену имовину

Срамна изјава Богољуба Карића, некада највећег русофила, сврстала га је на страну оних који су зарад привилегија спремни да се одрекну и порекла и пријатељства. 

      Наиме, иако је до скоро важио за неког коме је Космет на души и Русија у срцу, што је и за очекивати јер је са једне стране не само пореклом са Косова и Метохије већ је на њему и зарадио највише новца након чувеног „Зајма за препород Србије“, а са друге стране је управо у Русији и Белорусији нашао свој дом након што је побегао из наше земље, Богољуб Карић сврстао се на страну највећих издајника Срба, Србије и свих српских интереса и савезника. Принципи и образ на који се често позива сразмерни су захвалности држави која му је пружила заштиту у за њега најтежим тренуцима, а чак ни непризнавање Косова од стране Русије и њена борба за очување српског суверенитета и међународног права за њега уопште не представљају кочницу да се, ако ништа друго, барем суздржи од агресивне и канцерогене политике коју Србији намеће намесник Кристофер Хил.

Само пар дана од како је контроверзни министар Баста, чија је биографија велики пораз српског друштва и институција, изјавио како је време за увођење санкција Русији, придружио му се и Богољуб Карић, као очигледно нови кандидат за неку од функција за разарање државе у наредном мандату. Санкције Русији постале су лакмус папир за све уцењене, корумпиране, користољубиве и оне појединце чија је улога да у име наредбодаваца – колективног запада, спроведу завршни ударац апсолутног разарања и дезинтеграције државе.

Очигледно да су бекство од закона, тежња ка неприпадајућим привилегијама и камелеонски карактер кад год процени да је угрожен, једини критеријуми којим се Богољуб Карић води, па је тако у складу са својом основном идејом у стању да пре подне буде Србин са Космета и русофил, а поподне портпарол америчке амбасаде и промотер независног Косова.

Српски покрет Двери апелује на медије да, уместо давања простора политички ефемерним али за друштво погубним појединцима, отворе дискусију о кључним националним и спољнополитичким темама тако што ће сразмерно националним интересима и ставом јавног мњења акценат ставити на мишљења оних којима су интереси Србије изнад личних, а што је то случај са министром Бастом и родоначелником империје кича Богољубом Карићем.

Такође, имајући у виду антидржавно деловање, привредне афере и несразмерно богатство породице Карић, Српски покрет Двери истиче да ће се међу првим активностима након промене власти на столу наћи предмет којим ће се преиспитати, а затим и одузети незаконито стечена имовина свих оних који који су на рачун закона и интереса ове земље другима ускратили право на достајнствен живот, а себи омогућили енормно богатство и неприпадајуће привилегије.

Борко Пушкић 

Народни посланик
Члан Председништва Двери

*Извор фотографије 2: Инстаграм/Богољуб Карић 

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: