Српски Покрет Двери - Лого
Search

Пушкић: Карићу одузети сву противправно стечену имовину

Срамна изјава Богољуба Карића, некада највећег русофила, сврстала га је на страну оних који су зарад привилегија спремни да се одрекну и порекла и пријатељства. 

      Наиме, иако је до скоро важио за неког коме је Космет на души и Русија у срцу, што је и за очекивати јер је са једне стране не само пореклом са Косова и Метохије већ је на њему и зарадио највише новца након чувеног „Зајма за препород Србије“, а са друге стране је управо у Русији и Белорусији нашао свој дом након што је побегао из наше земље, Богољуб Карић сврстао се на страну највећих издајника Срба, Србије и свих српских интереса и савезника. Принципи и образ на који се често позива сразмерни су захвалности држави која му је пружила заштиту у за њега најтежим тренуцима, а чак ни непризнавање Косова од стране Русије и њена борба за очување српског суверенитета и међународног права за њега уопште не представљају кочницу да се, ако ништа друго, барем суздржи од агресивне и канцерогене политике коју Србији намеће намесник Кристофер Хил.

Само пар дана од како је контроверзни министар Баста, чија је биографија велики пораз српског друштва и институција, изјавио како је време за увођење санкција Русији, придружио му се и Богољуб Карић, као очигледно нови кандидат за неку од функција за разарање државе у наредном мандату. Санкције Русији постале су лакмус папир за све уцењене, корумпиране, користољубиве и оне појединце чија је улога да у име наредбодаваца – колективног запада, спроведу завршни ударац апсолутног разарања и дезинтеграције државе.

Очигледно да су бекство од закона, тежња ка неприпадајућим привилегијама и камелеонски карактер кад год процени да је угрожен, једини критеријуми којим се Богољуб Карић води, па је тако у складу са својом основном идејом у стању да пре подне буде Србин са Космета и русофил, а поподне портпарол америчке амбасаде и промотер независног Косова.

Српски покрет Двери апелује на медије да, уместо давања простора политички ефемерним али за друштво погубним појединцима, отворе дискусију о кључним националним и спољнополитичким темама тако што ће сразмерно националним интересима и ставом јавног мњења акценат ставити на мишљења оних којима су интереси Србије изнад личних, а што је то случај са министром Бастом и родоначелником империје кича Богољубом Карићем.

Такође, имајући у виду антидржавно деловање, привредне афере и несразмерно богатство породице Карић, Српски покрет Двери истиче да ће се међу првим активностима након промене власти на столу наћи предмет којим ће се преиспитати, а затим и одузети незаконито стечена имовина свих оних који који су на рачун закона и интереса ове земље другима ускратили право на достајнствен живот, а себи омогућили енормно богатство и неприпадајуће привилегије.

Борко Пушкић 

Народни посланик
Члан Председништва Двери

*Извор фотографије 2: Инстаграм/Богољуб Карић 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: