Српски Покрет Двери - Лого

Пушкић: Од Косова и Метохије, преко Косова* и Отвореног Балкана до признања тзв. косовских докумената

Док је главна вест у свим медијима организација тзв „Европрајда“, српски народ на Косову и Метохији стрепи од нових потеза сепаратистичких власти у Приштини, које уз подршку западних окупационих снага избијају циглу по циглу из темеља српске државности у нашој јужној покрајини. За то време, режим у Београду нам признавање докумената лажне државе Косово представља као велику дипломатску победу наших власти.

    Та победа огледа се у томе да ће по новом споразуму Срби, још месец-два, моћи оно што су и до сада могли, а да ће Албанци са КиМ моћи и оно што до сада нису могли. Тачније, да ће са документима лажне државе Косово несметано моћи да улазе на територију централне Србије. У свему томе наша власт види простор за славље, док Аљбин Курти истовремено најављује рок до чијег истека Срби морају да пререгиструју своја возила на РКС таблице, али и намерно провоцира изјавама да председник Владе Србије дође на „демократско Косово“.

Тзв. косовска документа (Извор фото: kossev.info)

Српски покрет Двери позива представнике наше власти да не пристају на уцене Запада и не повлаче елементе државности са Косова и Метохије, јер би тим потезима истовремено био угрожен и опстанак Срба и опстанак Србије у најјужнијем делу наше земље.

С тим у вези, позивамо Србе из АП Косово и Метохија да не одлазе у центре за пререгистрацију на шта их тзв. приштинске власти упућују, а наша власт прећутно мотивише, већ да одбију овај ултиматум и тиме натерају српске власти да прекину дводеценијски поступак пузајућег признања КиМ и коначно стану у заштиту Срба и Србије на Космету.

Борко Пушкић

Народни посланик
Председник Извршног одбора Двери

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: