Српски Покрет Двери - Лого

Пушкић: Шта је радила шефица албанске службе безбедности у Београду уочи напада на Србе на КиМ?

Светски и албански медији помпезно су пренели вест да је шефица албанске обавештајне службе (ШИШ) Вљора Хисени дошла у посету Београду. Хисенијева је иначе раније била заменица директора тзв. Косовске обавештајне агенције (КИА), али је у јуну 2021. године разрешена са те функције, одлуком тзв. председнице Вјосе Османи и премијера Аљбина Куртија. Наизглед, сасвим случајно након тога, постала је шефица албанске обавештајне службе. 

     Српски покрет Двери, као и целокупну српску јавност, занима у којој улози и са којим циљем је иста посетила Србију и то непосредно пред последња дешавања на Косову и Метохији. Оно што посебно занима све грађане Србије, а поготово Србе са Косова и Метохије, јесте да ли којим случајем постоји повезаност између ова два догађаја? Истичемо притом да су коментари на ту тему у албанским медијима различити и свакако покривају обе крајности, а она која нас највише занима јесте инсинуација одређених албанских политичара да по њиховом мишљењу нема разлога за страх и да је по среди такозвани „дупли пас“ између Вучића и Куртија са циљем имплементације француско-немачког плана, уз надзор западних сила. У вези с тим, постављамо и питање из ког разлога, уколико је ова вест тачна, о њој нема никакве информације у српским медијима? На крају, ваљало би да председник државе да и одговор на питање с којим правом у име свих грађана пружа руку Зеленском, марионети колективног Запада чије су руке крваве до лаката и од којих је страдао огроман број недужних цивила.

Имајући у виду све наведно, Српски покрет Двери остаје при ставу да је једини излаз за ову ситуацију прелазна влада и расписивање нових избора, како би се зауставило растакање државе по свим шавовима и како бисмо се истовремено одупрли све већим притисцима колективног Запада по свим кључним националним питањима.

Борко Пушкић 

Народни посланик
Члан скупштинског Одбора за одбрану и унутрашње послове 

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: