Српски Покрет Двери - Лого

Пушкић: Војска хитно да заштити грађане од наоружаних криминалних банди миграната

Као што смо упозоравали, наоружана банда миграната, која броји преко 1500 наоружаних чланова, окупирала је део територије Србије око Суботице и формирала једну врсту екстериторијалне заједнице.

   Приликом посете народног посланика и председника Двери Бошка Обрадовића Суботици и пограничном појасу на северу Србије, само дан пре пуцања из аутоматског оружја, грађани Суботице и нарочито Хоргоша жалили су се на бројне невоље које причињавају ове наоружане бандаме, исказујући огроман страх за безбедност деце. Наочиглед наше војске и полиције одвија се наоружавање, трговина људима и наркотицама.

Захтевамо хитну седницу скупштинског Одбора за одбрану и унутрашње послове, затварање наших југоисточних граница и хитну промену званичне мигранстке политике која је, за период у ком је на снази, од Србије направила црни коридор за све врсте криминала, док наши грађани стрепе да изађу из својих кућа и пошаљу децу у школу. На Одбору је неопходно обелоданити и све уговоре које је Србија потписала, а у вези са мигрантском политиком, те хитно раскинути све уговоре и споразуме који су на очигледну штету Србије. Такође, мора се утврдити одговорност свих надлежних институција, јер је немогуће да је груписање и наоружавање 1500 људи остало непримећено, као и заузимање „ничије земље“ где се одвија хуманитарни терор и владају наоружане криминалне банде миграната.

Уколико је Европска унија спремна да финансира и подржава тај вид криминала, може директно преузимати и удомљавати те наоружане банде миграната, мимо територије Србије. Политика ЕУ гурања Србије у огроман безбедносни проблем мора хитно бити заустављена.

У пограничној зони, према информацијама грађана, остало је скоро 1000 припадника ове групе који представљају огромну безбедносну претњу. Према наводима министра полиције, ухапшено је 689 лица, али то није умирило јавност и свакако није решење за криминалне активности које се одвијају на северној граници Србије.

Српски покрет Двери захтева да се хитно, ради заштите наших грађана и интегритета наше земље, јединице Војске Србије распореде дуж границе са Мађарском, али и дуж свих граничних појасева одакле прети улазак наоружаних банди миграната у Србију.

Борко Пушкић

Народни посланик
Члан скупштинког Одбора за одбрану и унутрашње послове

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: