Српски Покрет Двери - Лого

Пушкић: За прозападне српске медије једина монархија је британска

Тренутак погоршања здравственог стања британске краљице Елизабете и њена брза смрт наједном су окупирали српске медије. Из минута у минут, јавности је пласирано обиље информација, па смо тако могли да чујемо сваки детаљ везан за сада већ покојну британску краљицу. Као хришћани изражавамо жаљење због смрти сваког човека, па самим тим и енглеског монарха.

    Са друге стране, такозвани опозициони и режимски медији воде још једну трку – ко ће више, бруталније и суровије дискредитовати нашу, српску династију Карађорђевић, која једина у Европи није германског порекла. У том случају монархија је нешто назадно, банално, реакционо и антицивилизацијски са лошим утицајем на добросуседске односе у региону Западног Балкана. Очигледно је да се спровођење колонијалног поретка у Србији обавља са посебним пијететом и да се уз величање стране, искључиво западне историје и њихових владара, све оно што је српско циљано омаловажава и блати.

Србија је већ више деценија западни полигон за испитивање начина за преобликовање свести и конверзије идентитета једног народа, што потврђује и чињеница да у нашим медијима нема ниједне речи о трошковима организације евентуалног „Прајда“ у Србији, о новим уџбеницима из биологије за основну школу који промовишу трансродне идеологије, ниједне речи о лошем здравственом стању нашег генерала Ратка Младића, о томе да немачки Бундестаг до тачке кључања подиже атмосферу у Босни на штету Срба и Дејтона, да албански терористи граде базе и противно свим важећим међународним споразумима патролирају северним делом Косова и Метохије, као ни о значају и поруци коју ће имати Патријархов одлазак у Јасеновац и Медачки Џеп. Медији у Србији не говоре ни о томе да је Агенција за реституцију Србије одбила као неоснован захтев породице Карађорђевић да им буде враћен дворски комплекс на Дедињу. Ако нешто од тога којим случајем и чујемо у медијима, то ће бити увек у том контексту који је апсолутно противан интересима и националном достојанству Србије.

Овом приликом, Српски покрет Двери поручује свима, од медија, преко политичких и невладиних организација, па до њихових западних креатора и налогодаваца да је за ове три деценије пропагандног рата који се против Србије води стасала једна нова генерација, отпорна на идеолошка кукавичја јаја, генерација која зна које вредности брани и која ће бити семе једне нове, слободне, поштене, достојанствене и суверене српске монархије.

Борко Пушкић

Народни посланик
Председник Извршног одбора Двери

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: