Српски Покрет Двери - Лого

Радмила Васић: За Београд као миран, безбедан и стабилан град за породицу

Породица је главни приоритет Патриотског блока за обнову краљевине Србије, каже носилац београдске листе коалиције Двери – Покс Радмила Васић.

    Породични проблеми, убудуће, решаваће се у Скупштини града, истиче Васић и додаје да ће Београд бити град младих људи који неће имати разлога за одлазак из земље.

Она каже да највећим градом у Србији мoже да се управља боље и ефикасније, на домаћински начин, када имате стручне и образоване људе и када знате како се то ради.

Васић је оценила да садашњи градски систем не препознаје свакодневне проблеме наших грађана и да ће Патриотски блок за обнову краљевине Србије када добије народно поверење на предстојећим изборима, отворити врата институција за све становнике Београда. Институције треба да буду сервис и да раде у служби грађана, а не обрнуто, како је данас у нашем главном граду, закључила је Васић.

Она је позвала грађане престонице да 3. априла изађу на изборе у што већем броју и поклоне поверење београдском тиму Патриотског блока за обнову краљевине Србије.

Радмила Васић

Председник Двери Београда

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: