Српски Покрет Двери - Лого

Сабор Двери усвојио нови програм, Радмила Васић изабрана за новог потпредседника Двери

На данас одржаном Главном одбору Српског покрета Двери у Крагујевцу Сања Вујановић изабрана је за новог директора Двери, а за нове чланове Председништва изабрани су Славиша Милетић из Лознице, досадашњи потпредседник Извршног одбора Двери, као и тројица лекара, од који двојица долазе право из ковид болница: др Марко Радуловић из Мајданпека, др Драган Бранковић из Алексинца и примаријус др Милан Рогановић из Чачка, истовремено и председник стручног савета Двери за биоетику.

Радмила Васић, председник Двери Београда, изабрана је за новог и четвртог потпредседника Двери, уз досадашње мр Ивана Костића, проф. др Тамару Миленковић Керковић и Милована Јаковљевића.

На Главном одбору је усвојен и извештај о раду Главног одбора између два редовна сабора Покрета, као и предлог измена и допуна програма Српског покрета Двери, који су потом потврђени и на Сабору Покрета који је одржан у наставку. Истовремено, Сабор је подржао даљи рад Покрета на формирању још ширег опозиционог предизборног савеза у форми Патриотског блока за наступајуће изборе 3. априла, као и започету референдумску кампању против најављених промена Устава.

Вечерас у 17:30 часова ће у Крагујевцу у сали скупштине града бити одржано и прво предизборно представљање Српског покрета Двери и Патриотског блока.

Инфо служба Двери

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: