Сабор Двери усвојио нови програм, Радмила Васић изабрана за новог потпредседника Двери

На данас одржаном Главном одбору Српског покрета Двери у Крагујевцу Сања Вујановић изабрана је за новог директора Двери, а за нове чланове Председништва изабрани су Славиша Милетић из Лознице, досадашњи потпредседник Извршног одбора Двери, као и тројица лекара, од који двојица долазе право из ковид болница: др Марко Радуловић из Мајданпека, др Драган Бранковић из Алексинца и примаријус др Милан Рогановић из Чачка, истовремено и председник стручног савета Двери за биоетику.

Радмила Васић, председник Двери Београда, изабрана је за новог и четвртог потпредседника Двери, уз досадашње мр Ивана Костића, проф. др Тамару Миленковић Керковић и Милована Јаковљевића.

На Главном одбору је усвојен и извештај о раду Главног одбора између два редовна сабора Покрета, као и предлог измена и допуна програма Српског покрета Двери, који су потом потврђени и на Сабору Покрета који је одржан у наставку. Истовремено, Сабор је подржао даљи рад Покрета на формирању још ширег опозиционог предизборног савеза у форми Патриотског блока за наступајуће изборе 3. априла, као и започету референдумску кампању против најављених промена Устава.

Вечерас у 17:30 часова ће у Крагујевцу у сали скупштине града бити одржано и прво предизборно представљање Српског покрета Двери и Патриотског блока.

Инфо служба Двери

Share on whatsapp