Српски Покрет Двери - Лого

Сања Вујановић: Док Србија гладује, напредњаци троше девет милиона евра на забаву

Док се у Србији породице боре за голи опстанак, а на Косову и Метохији влада хуманитарна и безбедносна катастрофа, Српска напредна странка прави бахате забаве под шатрама, са непримереном музиком и раскошним поклонима од председника. 

    Уколико је тачна информација да СНС има око 600.000 чланова, за неколико дана напредњаци ће појести десетогодишњу залиху хране за породиље у Србији.

Српски покрет Двери већ годинама указује на катастрофалне услове у српским породилиштима укључујући и исхрану породиља. Како се у Србији годишње роди око 60.000 беба, то значи да ће Српска напредна странка за само неколико дана потрошити десетогодишњи буџет за квалитетну исхрану породиља у болницама. Минималан трошак по особи за овај напредњачки пир је око 15 евра, односно укупно девет милиона евра, ако додамо и галантне поклоне председника Србије трошак је невероватних десет милиона евра.

Овај бахати потез напредњака најбољи је приказ њихових резултата и намера и због тога позивамо грађане да масовно изађу на изборе и прекину деценију корупције, криминала и понижавања грађана Србије.

Сања Вујановић 

Члан Председништва Двери

*Извор фотографије: Јутјуб принтскрин/РТВ Краљево 

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: