Српски Покрет Двери - Лого
Search

Сања Вујановић: Док Србија гладује, напредњаци троше девет милиона евра на забаву

Док се у Србији породице боре за голи опстанак, а на Косову и Метохији влада хуманитарна и безбедносна катастрофа, Српска напредна странка прави бахате забаве под шатрама, са непримереном музиком и раскошним поклонима од председника. 

    Уколико је тачна информација да СНС има око 600.000 чланова, за неколико дана напредњаци ће појести десетогодишњу залиху хране за породиље у Србији.

Српски покрет Двери већ годинама указује на катастрофалне услове у српским породилиштима укључујући и исхрану породиља. Како се у Србији годишње роди око 60.000 беба, то значи да ће Српска напредна странка за само неколико дана потрошити десетогодишњи буџет за квалитетну исхрану породиља у болницама. Минималан трошак по особи за овај напредњачки пир је око 15 евра, односно укупно девет милиона евра, ако додамо и галантне поклоне председника Србије трошак је невероватних десет милиона евра.

Овај бахати потез напредњака најбољи је приказ њихових резултата и намера и због тога позивамо грађане да масовно изађу на изборе и прекину деценију корупције, криминала и понижавања грађана Србије.

Сања Вујановић 

Члан Председништва Двери

*Извор фотографије: Јутјуб принтскрин/РТВ Краљево 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: