Савет омладине Двери: Србија као земља младих остаје императив наше политике

На основу резултата истраживања Кровне организације младих Србије (КОМС), током предизборне кампање 2022. године, младима се највише обраћао Патриотски блок на челу са Српским покретом Двери и Бошком Обрадовићем као председничким кандидатом – чак 47 пута.

Доминантне теме током кампање су биле: одлазак младих из земље, решавање стамбеног проблема младих, образовање младих, мере подршке младима, млади предузетници, као и учешће младих у политичком животу.

Још једном је потврђено – Двери су покрет младих и за младе.

За разлику од актуелне власти која је за десет година младима нудила углавном демагогију, партократију и 100 евра као врхунац јефтиних политичких поена, омладинска политика нашег покрета је јасна – конкретним решењима омогућити младима да остану у Србији где ће имати квалитетно образовање повезано са потребама привреде, посао од кога ће моћи пристојно да живе и максималну подршку државе у циљу стамбеног осамостаљења и проширења породице.

Свесни многобројних проблема и њихове сложености, као одговорна и државотворна политичка организација, наставићемо са борбом за бољи положај младих у Србији јер су они њена будућност.

Савет омладине Двери