Српски Покрет Двери - Лого

Савет омладине Двери: Србија као земља младих остаје императив наше политике

На основу резултата истраживања Кровне организације младих Србије (КОМС), током предизборне кампање 2022. године, младима се највише обраћао Патриотски блок на челу са Српским покретом Двери и Бошком Обрадовићем као председничким кандидатом – чак 47 пута.

    Доминантне теме током кампање су биле: одлазак младих из земље, решавање стамбеног проблема младих, образовање младих, мере подршке младима, млади предузетници, као и учешће младих у политичком животу.

Још једном је потврђено – Двери су покрет младих и за младе.

За разлику од актуелне власти која је за десет година младима нудила углавном демагогију, партократију и 100 евра као врхунац јефтиних политичких поена, омладинска политика нашег покрета је јасна – конкретним решењима омогућити младима да остану у Србији где ће имати квалитетно образовање повезано са потребама привреде, посао од кога ће моћи пристојно да живе и максималну подршку државе у циљу стамбеног осамостаљења и проширења породице.

Свесни многобројних проблема и њихове сложености, као одговорна и државотворна политичка организација, наставићемо са борбом за бољи положај младих у Србији јер су они њена будућност.

Савет омладине Двери

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: