Српски Покрет Двери - Лого
Search

СКАНДАЛ – Забрањен улаз новинарима на Округли сто у организацији Српског покрета Двери

Данас се у старој згради Народне скупштине одржава Округли сто под називом „Српско национално питање данас“ у организацији Српског покрета Двери. Генерални секретаријат Народне скупштине забранио улазак новинарима. 

   На овом округлом столу учешће су узели бројни српски интелектуалци, професори универзитета, јавне личности и политичари, од проф. др Ратка Ристића, Александра Липковског, Часлава Копривице и Чедомира Антића, преко о. Ненада Илића и Драгомира Анђелковића до председника Српског покрета Двери Бошка Обрадовића. Иако је тема округлог стола веома значајна и тиче се српског националног питања у данашњем време, бројни грађани ће остати ускраћени за новинарске извештаје јер је Генерални секретаријат забранио улазак новинарима што представља озбиљан скандал и кршење свих правилника Народне скупштине.

Посебно напомињемо да је Српски покрет Двери испоштовао све процедуре Народне скупштине и да су Генералном секретаријату уредно послати захтеви за акредитацију свих новинских агенција и медијских кућа које су изразиле жељу да присуствују овом догађају. Више је него јасно да актуелна власт жели да угуши свако другачије мишљење и да забрани да се грађанима пренесе свако друго гледиште на питање српских националних интереса од оног који има СНС. Овом приликом им поручујемо да ће Двери, као и до сада, увек и на сваком месту сведочити истину и да власт, ма колико то покушавала, неће моћи да спречи да она изађе на видело.

Инфослужба Двери

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: