Српски Покрет Двери - Лого

СКАНДАЛ – Забрањен улаз новинарима на Округли сто у организацији Српског покрета Двери

Данас се у старој згради Народне скупштине одржава Округли сто под називом „Српско национално питање данас“ у организацији Српског покрета Двери. Генерални секретаријат Народне скупштине забранио улазак новинарима. 

   На овом округлом столу учешће су узели бројни српски интелектуалци, професори универзитета, јавне личности и политичари, од проф. др Ратка Ристића, Александра Липковског, Часлава Копривице и Чедомира Антића, преко о. Ненада Илића и Драгомира Анђелковића до председника Српског покрета Двери Бошка Обрадовића. Иако је тема округлог стола веома значајна и тиче се српског националног питања у данашњем време, бројни грађани ће остати ускраћени за новинарске извештаје јер је Генерални секретаријат забранио улазак новинарима што представља озбиљан скандал и кршење свих правилника Народне скупштине.

Посебно напомињемо да је Српски покрет Двери испоштовао све процедуре Народне скупштине и да су Генералном секретаријату уредно послати захтеви за акредитацију свих новинских агенција и медијских кућа које су изразиле жељу да присуствују овом догађају. Више је него јасно да актуелна власт жели да угуши свако другачије мишљење и да забрани да се грађанима пренесе свако друго гледиште на питање српских националних интереса од оног који има СНС. Овом приликом им поручујемо да ће Двери, као и до сада, увек и на сваком месту сведочити истину и да власт, ма колико то покушавала, неће моћи да спречи да она изађе на видело.

Инфослужба Двери

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: