Српски Покрет Двери - Лого

Славиша Милетић: У Лозници се брани Србија

Од расписивања избора, Лозница је под опсадом. Само су две листе успеле да предају потписе за локалне изборе, СНС и СПС. 

     У овом граду води се битка за опстанак Србије и заустављање пројекта претварања ове земље у велики рудник. Ако Лозница падне, пала је и Србија и због тога је притисак на грађане већи него било где у Србији. Скоро је невероватно да се у 2023. години примењују већ давно заборављене полицијске методе, по налогу једног човека, градоначелника Видоја Петровића.

Не сумњамо у то да се у ову политичку битку укључила и компанија „Рио Тинто“, чији је први промотер сам градоначеник, која несебично финансира како појединце, тако и организације политичке, спортске и све друге које немају негативан став према пројекту „Јадар“ и тиме шире свој круг деловања.

Испред канцеларија где се прикупљају потписи, локални “шпијуни” праве спискове и застрашују грађане који желе да подрже неку од опозиционих листа.

Додатно, Лозница је град за енциклопедију ”Веровали или не” и по податку да на званичном попису из 2022. године има 72.062 становника, а по званичном владином сајту има 75.677 бирача у бирачком списку. Од тога 59.403 пунолетних бирача. То значи да овај град има преко 16.000 више бирача него пунолетних становника!

Упутићемо и званичну пријаву ОДИР мисији, а грађане позивамо да искажу храброст и подрже листу коју желе, како би Лозница и Србија поново биле слободне.

Славиша Милетић 

Испред коалиције Национално окупљање – Нада за Лозницу – Нећемо рудник у Лозници – Двери – Нови ДСС – ПОКС – Славиша Милетић
0655026944  

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: