Српски Покрет Двери - Лого
Search

Славиша Милетић: У Лозници се брани Србија

Од расписивања избора, Лозница је под опсадом. Само су две листе успеле да предају потписе за локалне изборе, СНС и СПС. 

     У овом граду води се битка за опстанак Србије и заустављање пројекта претварања ове земље у велики рудник. Ако Лозница падне, пала је и Србија и због тога је притисак на грађане већи него било где у Србији. Скоро је невероватно да се у 2023. години примењују већ давно заборављене полицијске методе, по налогу једног човека, градоначелника Видоја Петровића.

Не сумњамо у то да се у ову политичку битку укључила и компанија „Рио Тинто“, чији је први промотер сам градоначеник, која несебично финансира како појединце, тако и организације политичке, спортске и све друге које немају негативан став према пројекту „Јадар“ и тиме шире свој круг деловања.

Испред канцеларија где се прикупљају потписи, локални “шпијуни” праве спискове и застрашују грађане који желе да подрже неку од опозиционих листа.

Додатно, Лозница је град за енциклопедију ”Веровали или не” и по податку да на званичном попису из 2022. године има 72.062 становника, а по званичном владином сајту има 75.677 бирача у бирачком списку. Од тога 59.403 пунолетних бирача. То значи да овај град има преко 16.000 више бирача него пунолетних становника!

Упутићемо и званичну пријаву ОДИР мисији, а грађане позивамо да искажу храброст и подрже листу коју желе, како би Лозница и Србија поново биле слободне.

Славиша Милетић 

Испред коалиције Национално окупљање – Нада за Лозницу – Нећемо рудник у Лозници – Двери – Нови ДСС – ПОКС – Славиша Милетић
0655026944  

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: