Српски Покрет Двери - Лого

Срамни напади Милана Ст. Протића на Епископа бачког Иринеја и Патријарха српског г. Порфирија

Срамни напади Милана Ст. Протића на Епископа бачког Иринеја и Патријарха српског г. Порфирија само су доказ колико је западна агенда преко својих истомишљеника решила да потчини све, па и Српску православну цркву. 

    Прво је својом политиком промоције неолибералниог глобализма и диктатом лажне демократије, уствари стварања једноумља, обезверила већину својих грађана на Западу, а сада је решила да прописује понашања свима другима. Док, преко својих украјинских послушника истерује и малтретира вернике канонске Украјинске православне цркве Московске патријаршије, насилно им одузимајући највећу светињу Кијевско-печерску лавру, сада западна агенда преко својих људи у Србији, путем домаћих медијима, пласира причу о некаквим правилима понашања српских црквених великодостојника.

Због осуде антихришћанског деловања и насиља према Украјинској православној цркви од стране лажне Православне цркве Украјине и режима у Кијеву, на мети НАТО лобиста нашли су се Патријарх српски г. Порфирије, као и Епископ бачки Иринеј.

Милан Ст. Протић, раније памћен по изванредним емсијама о историји српског народа, ставио се, нажалост, у службу западних интереса, па би да прописује шта и кад смеју наши црквени великодостојници да кажу, па би и да уређују њихову везу са Богом и верницима.

Наша Црква одолела је кроз векове многим изазовима, па ће и ови срамни напади завршити на ђубришту историје. Нажалост, Милан Ст. Протић ће, изгледа, остати упамћен не по ономе што је у почетку своје политичке каријере говорио, него по ономе што су му, као агенду, испоручили они који би да у 21. веку преузимају туђе светиње које су много старије од њихове историје.

Ивана Стојановић 

члан Председништва Српског покрета Двери
председник Двери Војводине

*Извор фото 2: Курир 

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: