„Српска лига“ подржала Патриотски блок ДВЕРИ-ПОКС и Бошка Обрадовића као председничког кандидата

„Српска лига“, на чијем је челу Владимир Лешић, подржала је Патриотски блок ДВЕРИ-ПОКС и Бошка Обрадовића као председничког кандидата.

Владимир Лешић је праунук чувеног Милоша Савчића, индустријалца, инжењера, предратног министра грађевине и градоначелника Београда. Милош Савчић је био власник плаца и виле у Ужичкој 15, коју је након Другог светског рата отео и присвојио Јосип Броз Тито и где се данас налази тзв. „Кућа цвећа“.

Владимир Лешић: Од несрећне четрдесет и неке године па до данашњег дана скоро пола милиона људи је скрајнуто, економски изопштено из свих токова и сврстани су у људе другог или трећег реда. Наше удружење „Српска лига“ учинило је све у протеклих 10-ак година да се питање реституције изведе до краја, да се скрене пажња, да се исправи накарадни закон и однос државе и грађана према овој групи и надам се да смо успели од како смо се озбиљно активирали. У предизборној капањи разговарали смо са свим странкама, имали смо контакте са свим политичким чиниоцима и дошли смо до поражавајућег резултата. Осим светлог примера као што је Патриотски блок, сви остали – мук. Ја сам радостан што смо ипак оволико учинили и као и сви наши чланови, радостан сам што имамо подршку Патриотског блока и појединаца из других партија.

Инфослужба Двери

Емисију у којој су учествовали Владимир Лешић и Бошко Обрадовић можете погледати овде:

Share on whatsapp
Share on telegram