Српски Покрет Двери - Лого

„Српска лига“ подржала Патриотски блок ДВЕРИ-ПОКС и Бошка Обрадовића као председничког кандидата

„Српска лига“, на чијем је челу Владимир Лешић, подржала је Патриотски блок ДВЕРИ-ПОКС и Бошка Обрадовића као председничког кандидата.

Владимир Лешић је праунук чувеног Милоша Савчића, индустријалца, инжењера, предратног министра грађевине и градоначелника Београда. Милош Савчић је био власник плаца и виле у Ужичкој 15, коју је након Другог светског рата отео и присвојио Јосип Броз Тито и где се данас налази тзв. „Кућа цвећа“.

Владимир Лешић: Од несрећне четрдесет и неке године па до данашњег дана скоро пола милиона људи је скрајнуто, економски изопштено из свих токова и сврстани су у људе другог или трећег реда. Наше удружење „Српска лига“ учинило је све у протеклих 10-ак година да се питање реституције изведе до краја, да се скрене пажња, да се исправи накарадни закон и однос државе и грађана према овој групи и надам се да смо успели од како смо се озбиљно активирали. У предизборној капањи разговарали смо са свим странкама, имали смо контакте са свим политичким чиниоцима и дошли смо до поражавајућег резултата. Осим светлог примера као што је Патриотски блок, сви остали – мук. Ја сам радостан што смо ипак оволико учинили и као и сви наши чланови, радостан сам што имамо подршку Патриотског блока и појединаца из других партија.

Инфослужба Двери

Емисију у којој су учествовали Владимир Лешић и Бошко Обрадовић можете погледати овде:

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: