Српски Покрет Двери - Лого

Српски покрет Двери: Циљ Националног окупљања је одбацивање француско-немачког ултиматума о признању лажне државе Косово

Најважнији задатак патриотске опозиције на следећим изборима је заустављање примене француско-немачког споразума о признању лажне државе Косово који је Александар Вучић прихватио у Бриселу и Охриду, а ових дана под притиском западних центара моћи изнова потврдио спремност на његову примену. Без обзира да ли ће парламентарне странке патриотске опозиције на изборе изаћи у једној или више колона, наша заједничка сарадња око одбацивања овог новог западног ултиматума је неупитна и пре и после избора.

     Да нам је стало до ширег опозиционог сабирања државотворних и патриотских снага доказали смо формирањем Националног окупљања које чине Српски покрет Двери, Српска странка Заветници и група истакнутих српских интелектуалаца. Остајемо потпуно отворени за даље ширење Националног окупљања и укључење и других парламентарних и ванпарламентарних политичких странака, патриотских удружења и појединаца, о чему ћемо обавестити јавност у наредним данима.

Највећи српски национални и државни интерес у овом тренутку је заштита Устава и одбацивање француско-немачког ултиматума одмах и у целости. Смена актуелног режима је најбољи начин да дође до поништавања овог споразума. Позивамо све родољубиво оријентисане бираче да не дају глас онима у власти и опозицији који прихватају овај најновији западни ултиматум већ да се определе за оне из редова државотворног блока патриотске опозиције који су им најближи а који су против кршења Устава, француско-немачког ултиматума и предаје јужне српске покрајине.

Српски покрет Двери на састанку лидера патриотске опозиције заложио се заједнички наступ у једном изборној колони свих политичких снага које су против новог западног ултиматума и смену актуелне власти на свим нивоима. Колеге из коалиције НАДА позвале су се на истраживања јавног мњења по којима је боље да идемо у две колоне. Све друге спекулације које су се појавиле у јавности су измишљотине. Без обзира на ову чињеницу патриотска опозиција је показала пуно јединство у ономе што је најважније, а то је заједничка сарадња после избора у борби за очување КиМ у саставу Србије.

Инфослужба Двери 

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: