Српски Покрет Двери - Лого

Српски покрет Двери коктелом обележио улазак у скупштину

Српски покрет Двери вечерас је уприличио коктел поводом уласка у скупштину и том приликом се лидер Двери Бошко Обрадовић обратио присутнима и захвалио на подршци и доприносу коју је добио на изборима.

    „Чачак је изнова постао пример свима, унутар нашег покрета и наше комплетне коалиције, не само по најбољем изборном резултату, већ по комплетној организацији читавог изборног процеса. То не би било могуће без вас и од срца осећам дуг према свима који су учествовали у овој кампањи, да могу све да вас представљам у народној скупштини, да можете увек да нам се обратите, као и други људи који нису гласали за нас. Ми смо сада представници овог града и његових грађана, дужни смо да проговоримо тамо о свим проблемима који тиште наше суграђане и да их заступамо, што је наша обавеза“, рекао је Бошко Обрадовић.

 

Овом приликом присутне је поздравио и проф. др Владимир Димитријевић, професор српског језик и књижевности и истакао да је идеја Двери, идеја Светог Владике Николаја „Човек изнад свега, Бог изнад човека“.

„Осим тога, још једна идеја Владике Николаја, три највеће вредности српског народа су Бог, краљ и дом. На тој идеји почивају Двери. Двери до сада нису имале могућност да врше власт, али су увек остајале доследне себи. Нама преостаје да се боримо за Чачак, у скупштини ћемо имати своје представнике и моћи ћемо да слушамо праву и истиниту реч која припада нашем народу“, закључио је проф. др Димитријевић.

Извор: ГЗС

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: