Српски Покрет Двери - Лого
Search

Српски покрет Двери коктелом обележио улазак у скупштину

Српски покрет Двери вечерас је уприличио коктел поводом уласка у скупштину и том приликом се лидер Двери Бошко Обрадовић обратио присутнима и захвалио на подршци и доприносу коју је добио на изборима.

    „Чачак је изнова постао пример свима, унутар нашег покрета и наше комплетне коалиције, не само по најбољем изборном резултату, већ по комплетној организацији читавог изборног процеса. То не би било могуће без вас и од срца осећам дуг према свима који су учествовали у овој кампањи, да могу све да вас представљам у народној скупштини, да можете увек да нам се обратите, као и други људи који нису гласали за нас. Ми смо сада представници овог града и његових грађана, дужни смо да проговоримо тамо о свим проблемима који тиште наше суграђане и да их заступамо, што је наша обавеза“, рекао је Бошко Обрадовић.

 

Овом приликом присутне је поздравио и проф. др Владимир Димитријевић, професор српског језик и књижевности и истакао да је идеја Двери, идеја Светог Владике Николаја „Човек изнад свега, Бог изнад човека“.

„Осим тога, још једна идеја Владике Николаја, три највеће вредности српског народа су Бог, краљ и дом. На тој идеји почивају Двери. Двери до сада нису имале могућност да врше власт, али су увек остајале доследне себи. Нама преостаје да се боримо за Чачак, у скупштини ћемо имати своје представнике и моћи ћемо да слушамо праву и истиниту реч која припада нашем народу“, закључио је проф. др Димитријевић.

Извор: ГЗС

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: