Српски Покрет Двери - Лого

Стојановић: Да ли се СНС отказом породиљи бори за наталитет?

Најновији случај у ком је новинарки Сандри Жигић, после истека породиљског одсуства, уручено решење о отказу у Радио телевизији Војводина је сраман пример какву пронаталитетну политику води СНС.

Лажна је предизборна борба Српске напредне странке за наталитет у виду „потплаћивања“ од 3000 евра за прворођено дете, а овим путем они јасно показују колико им је у пракси стало до наталитета и бриге о породици, односно да је све само њихова кампања.

Још 2016. године, Александар Вучић је поручио породиљама „да могу волу реп да ишчупају“ и још тада је било јасно да ни Вучићу ни СНС-у није стало до наталитета. Јер ако јавни медијски сервис, попут РТВ-а, који плаћамо сви, овако поступи – шта да очекују будуће мајке од власника приватних фирми? Када Двери буду одлучивале, овакве нешто неће бити могуће.

У овој држави се под хитно мора променити досадашњи систем, пре него што оваквом политиком актуелног режима Србија потпуно демографски нестане. Али и пре тога захтевамо да се Сандра Жигић одмах врати на посао и да се овакве ствари више никада не догоде. 

Ивана Стојановић

Председник ПО Двери за Војводину
Члан Савета Двери за породицу

Видео прилог можете погледати овде:

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: