Српски Покрет Двери - Лого

Све што је Курти до сада тражио, Вучић је испунио

„Победа“, али чија?! Све што је Курти до сада тражио, Вучић је испунио – реципроцитет, стикери, дисклејмери, признавање личних карата, диплома, неиздавање КМ таблица…

   У преговорима о Космету постоје две стране. Једна је албанска (Приштина), друга проалбанска (Београд). А шта је са српском страном? Има ли игде стране која ће бранити Космет и Србе на Космету?

Сада када видимо да рата неће бити, а након кидања још једне везе са Србијом (укидање издавања КМ таблица) од стране Александра Вучића и признавања докумената лажне државе Косово (личне карте, дипломе) од стране Ане Брнабић, косметско повереништво Покрета за одбрану КиМ и покрајинска организација Српског покрета Двери за КиМ позивају све релевантне институције и ширу јавност Србије на хитну реакцију поводом све чешћих и бруталнијих велеиздаја и питају:

  • Да ли је то Устав Србије суспендован и када?
  • Да ли је извршен државни удар, а да ми то не знамо, где је председник Србије приграбио сва овлашћења, која му по Уставу не припадају?
  • Да ли су Скупштина и Влада распуштени, а Косово и Метохија, заједно са косметским Србима, проглашени за акционарско друштво где су наши животи, сви манастири и мошти наших светитеља, сва рудна богатства, стављени на берзу?
  • Можемо ли барем знати каква нам је цена на берзи? И како се животи и судбине породица наших продају? По глави? По килограму? По породици? Или онако ђутуре?
  • Је л’ то Србија добила своје безгрешно божанство? Новог маршала? Има ли икога у Србији ко би нáс, косметске Србе, могао заштитити од председниковог ктиторства независног Косова и политике која затире сваки наш траг на Косову и Метохији?

 

Позивамо све посланичке групе да по хитном поступку затраже ванредну седницу Народне скупштине, где би размотрили и поништили све противуставне одлуке које годинама доносе председник Србије и премијер, а тичу се Косова и Метохије.

Може ли Србија смоћи снаге да председника Србије врати у оквир његових овлашћења, а Србију из безвлашћа, односно самовлашћа, врати у статус поштовања Устава и закона?

У оваквој арени тренутне државне политике, пуној самовоље, издаје и продаје, косметским Србима остаје само да сачекају још тај последњи чин – чин „бацања лавовима“. Зато, још једном позивамо све одговорно, родољубиво, Уставу, правди и Србији верно, да оно што нам је од Бога дато и тапију која је још увек чврсто у нашим рукама, заједничким снагама чувамо и сачувамо!

Косметско повереништво Покрета за одбрану КиМ

Покрајинска организација Српског покрета Двери за КиМ

*Извор фотографије: Твитер/Мирослав Лајчак

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: