Српски Покрет Двери - Лого
Search

Тамара Миленковић Керковић најактивнији посланик са југа Србије

Награда за најјактивнијег парламентарца са југа Србије по броју јављања у Народној Скупшини додељена је народној посланици и потпредседници Покрета Двери Тамари Миленковић Керковић. Она се у Скупштини јавила преко 150 пута, док су њене колеге из Ниша имале знатно мање обраћања. 

     Организација Проактив на конференцији “Мој посланик” уручила је награду Тамари Миленковић Керковић која каже да ће јој награда много значи и да ће јој бити подстрек да настави са својим активностима у Скупштини.

Свесна сам значаја парламента у изузетно тешким околностима у којима се друштво налази, зато ћу се борити, као и до сада, за суверенитет и демократију. Поготово ћу се борити за наш југ Србије и Ниш јер су потпуно девастирани, како економски тако и на сваки други начин – каже Миленковић Керковић.

Народна посланица сматра да је зато битно имати у Скупштини некога ко ће заступати интересе тог дела Србије, ко ће указивати на проблеме и инсистирати на њихово решавање.

Битно је да се чује глас са југа који је јако запуштен, то сам и приликом усвајања буџета говорила. Борим се да се инфраструктурни пројекти граде на југу Србије и да се не препушта овако значајан део земље. Ниш је и културолошки и цивилизацијски центар Србије и Балкана и не сме се допустити да људи живе у беди – истиче Миленковић Керковић.

*Извор: Јужне вести 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: