Српски Покрет Двери - Лого

Тамара Миленковић Керковић најактивнији посланик са југа Србије

Награда за најјактивнијег парламентарца са југа Србије по броју јављања у Народној Скупшини додељена је народној посланици и потпредседници Покрета Двери Тамари Миленковић Керковић. Она се у Скупштини јавила преко 150 пута, док су њене колеге из Ниша имале знатно мање обраћања. 

     Организација Проактив на конференцији “Мој посланик” уручила је награду Тамари Миленковић Керковић која каже да ће јој награда много значи и да ће јој бити подстрек да настави са својим активностима у Скупштини.

Свесна сам значаја парламента у изузетно тешким околностима у којима се друштво налази, зато ћу се борити, као и до сада, за суверенитет и демократију. Поготово ћу се борити за наш југ Србије и Ниш јер су потпуно девастирани, како економски тако и на сваки други начин – каже Миленковић Керковић.

Народна посланица сматра да је зато битно имати у Скупштини некога ко ће заступати интересе тог дела Србије, ко ће указивати на проблеме и инсистирати на њихово решавање.

Битно је да се чује глас са југа који је јако запуштен, то сам и приликом усвајања буџета говорила. Борим се да се инфраструктурни пројекти граде на југу Србије и да се не препушта овако значајан део земље. Ниш је и културолошки и цивилизацијски центар Србије и Балкана и не сме се допустити да људи живе у беди – истиче Миленковић Керковић.

*Извор: Јужне вести 

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: