Српски Покрет Двери - Лого

Три посете посланичком клубу Двери данас у Народној скупштини

Двери, ЛРНЕ и ПНИ: Штитимо право на избор свих грађана 

    Председник Српског покрета Двери Бошко Обрадовић примио је данас у Народној скупштини делегације удружења грађана Лекари и родитељи за науку и етику (ЛРНЕ) и Право на избор (ПНИ).

 

Изражено је обострано задовољство досадашњом сарадњом и заједничком борбом да сви грађани Србије имају право на избор када су медицински третмани у питању, без било каквих притисака и обавезности. Ово се посебно односи на вакцинацију која није обавезна у бројним европским државама. Тамо где постоји ризик, мора постојати и право на избор.

Двери и Покрет свесрпског уједињења: За српске, а не европске интеграције

    У посланичком клубу Српски покрет Двери-Патриотски блок у Народној скупштини одржан је састанак између делегација Двери и Покрета свесрпског уједињења на челу са Бошком Обрадовићем и Драганом Петровићем.

Бошко Обрадовић је изразио захвалност Српском културно-привредном клубу и Покрету свесрпског уједињења, који је формирало више десетина истакнутих интелектуалаца, привредника и официра на подршци коју су дали Националном окупљању на изборима. Изражен је заједнички став да су српске интеграције прече од европских и да је приоритет у том смислу ближа сарадња између Србије, Црне Горе и Републике Српске, међу којима не треба да постоје границе већ много слободнији и већи проток људи, услуга, робе и капитала.

Бошко Обрадовић: Правда за оштећене раднике у приватизацијама

     Српски покрет Двери се обавезује на исправљање велике социјалне неправде према свим радницима који су оштећени у пљачкашким приватизацијама. Ради се о више десетина хиљада грађана Србије којима нису исплаћење загарантоване зараде, јубиларне награде, није им повезан радни стаж…

 

Будућа Влада Србије мора омогућити исплату свих ових дуговања која треба да буду претворена у јавни дуг и исплаћена у редовним месечним ратама из буџета, закључено је на састанку председника Двери Бошка Обрадовића и Синдиката радника некадашњег великог јагодинског привредног гиганта „Фабрике каблова”. Такође, вратићемо право на регрес и топли оброк, заштитити посебно радничка права трудница, породиља и особа са хендикепом, а недеља ће бити нерадан дан и у приватном сектору. 

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: