Српски Покрет Двери - Лого
Search

У Дверима влада јединство, Вучићу смета наша подршка слободним и поштеним изборима

Поводом натписа у медијском таблоиду СНС-а, Информеру, да у Дверима влада расуло, поручујемо Александру Вучићу да су Двери јединствене, а поготово се то односи на подршку слободним и поштеним изборима. 

      Истичемо и да смо поносни на нашег дугогодишњег председника Бошка Обрадовића, као једног од најаутентичнијих опозиционара у Србији. Без обзира што више није председник Двери, једнако са свима нама и даље учествује у опозиционој борби за смену овог корумпираног и недемократског режима.

Само дан након што смо подржали иницијативу „Проглас“-а за слободне и поштене изборе, отпочела је нова хајка СНС-а на Српски покрет Двери. Кристално је јасно да се Александар Вучић и СНС плаше слободних и поштених избора, поготово у Београду, где је у претходна два изборна циклуса избора, у укупном збиру гласова, опозиција односила победу. Из тог разлога, Двери и инсистирају да ниједан опозициони глас не сме остати испод цензуса.

На локалним изборима који нас очекују ове године, ако буду слободни и поштени, нема сумње да ће СНС изгубити многе градове и општине у којима тренутно влада, а пре свега оне највеће попут Београда, Новог Сада, Ниша, Чачка, Ваљева и многих београдских општина. Отуда и произилази страх владајућег режима који разним неистинама и измишљотинама покушава да деградира свакога ко мисли другачије од главе Александра Вучића.

Инфослужба Двери 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: