Српски Покрет Двери - Лого

У Народној скупштини одржан састанак Патриотског блока: Време је за уједињење свих патриота

У сенци трагичних дешавања у нашој држави ових дана, у организацији посланичке групе Српски покрет Двери — Патриотски блок у Народној скупштини одржан је састанак уједињених родољубивих организација Патриотског блока. 

    На састанку је учествовала већина чланова ове асоцијације коју чине: Српски покрет Двери, Усправна Србија, Равногорски покрет, Нова снага Србије, Не дамо ђедовину, Пиротска нова снага, Глас народа, Лекари и родитељи за науку и етику и Право на избор, а као гости су били присутни и чланови удружења Покрет српске саборности, Српска лига за реституцију, Српски демократски савез, Покрет свесрпског уједињења и Срби за Русе.

Састанку су присуствовали и представници Савеза еколошких организација Србије (СЕОС), који су упознали све присутне са активностима овог нестраначког удружења које се бори за заштиту животне средине и позвали на протест који су заказали за 18. мај у 18 часова испред Народне скупштине.

На састанку су размотрене актуелне политичке теме и изражена потреба и жеља за даљим заједничким и координираним политичким деловањем. Посебно се разговарало о заштити уставног поретка и територијалног суверенитета, одбацивању примене антуставног француско-немачког споразума о КиМ, противљењу увођења санкција Русији, стопирању заједничких војних вежби са НАТО у јуну месецу у Србији, као и заустављању даљег распарчавања и приватизације ЕПС-а. Указано је такође на лошу социјално-економску и образовну ситуацију у држави.

Изражен је јединствен став о потреби даљег патриотског укрупњавања и уједињавања јер је то једини начин да родољубиве снаге у српској политици постигну већи успех на следећим изборима и постану пресудан политички фактор у будућој власти.

 

Инфослужба Двери 

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: