Српски Покрет Двери - Лого
Search

У Народној скупштини одржан састанак Патриотског блока: Време је за уједињење свих патриота

У сенци трагичних дешавања у нашој држави ових дана, у организацији посланичке групе Српски покрет Двери — Патриотски блок у Народној скупштини одржан је састанак уједињених родољубивих организација Патриотског блока. 

    На састанку је учествовала већина чланова ове асоцијације коју чине: Српски покрет Двери, Усправна Србија, Равногорски покрет, Нова снага Србије, Не дамо ђедовину, Пиротска нова снага, Глас народа, Лекари и родитељи за науку и етику и Право на избор, а као гости су били присутни и чланови удружења Покрет српске саборности, Српска лига за реституцију, Српски демократски савез, Покрет свесрпског уједињења и Срби за Русе.

Састанку су присуствовали и представници Савеза еколошких организација Србије (СЕОС), који су упознали све присутне са активностима овог нестраначког удружења које се бори за заштиту животне средине и позвали на протест који су заказали за 18. мај у 18 часова испред Народне скупштине.

На састанку су размотрене актуелне политичке теме и изражена потреба и жеља за даљим заједничким и координираним политичким деловањем. Посебно се разговарало о заштити уставног поретка и територијалног суверенитета, одбацивању примене антуставног француско-немачког споразума о КиМ, противљењу увођења санкција Русији, стопирању заједничких војних вежби са НАТО у јуну месецу у Србији, као и заустављању даљег распарчавања и приватизације ЕПС-а. Указано је такође на лошу социјално-економску и образовну ситуацију у држави.

Изражен је јединствен став о потреби даљег патриотског укрупњавања и уједињавања јер је то једини начин да родољубиве снаге у српској политици постигну већи успех на следећим изборима и постану пресудан политички фактор у будућој власти.

 

Инфослужба Двери 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: