Ваљево има огромне потенцијале, а плате ниже за 20.000 динара од републичког просека

Председници Српског покрета Двери и Српске странке Заветници Бошко Обрадовић и Милица Ђурђевић Стаменковски, боравили су данас у Ваљеву где су разговарали са грађанима и посетили Фестивал дуван чварака.

Бошко Обрадовић је истакао да је формирање патриотског и државотворног блока почетак нове ере српске политике, да је то савез за будућност који ће пресудно утицати на формирање будућих власти на свим нивоима.

„Сабрали смо се на кључним идејама српског суверенизма,а то је одбрана и очување Косова и Метохије у саставу Србије, Републике Српске, НЕ санкцијама Русији и чланству Србије у НАТО пакту и ДА свему што је домаће – домаћем економском интересу, домаћем привреднику и пољопривреднику, српском сељаку, заштити животне средите и очувању традиционалне породице. То је програм који данас подржава више од 80% грађана Србије и они су добили политички савез који може озбиљно да их представља, људе који никада нису били на власти и који су нова генерација политичара“, поручио је председник Двери.

Обрадовић је рекао да је Ваљево за њих важан град на који ће посебно обратити пажњу у даљем политичком деловању, град са огромним потенцијалима, у којем је нажалост просечна плата мања за 20.000 динара од репеубличког просека.

„Изузетно смо везани за Ваљево, пре свега због Св. Владике Николаја Велимировића и оца Јустина Поповића, због манастира Ћелија и Лелића, због духовне баштине овога краја и због значаја овог града.” – рекао је Обрадовић

Милица Ђурђевић Стаменковски је истакла да је укрупњавање државотворних снага одговор на монолитну политичку сцену и на потребу грађана да се успостави адекватна алтернатива, као и да је национално окупљање насушна потреба српског народа и државе.

„Ми смо данас у Колубарском округу да поставимо темеље националног окупљања које је започето као одговор на изазове са којима се наша земља суочава, на притиске које трпи споља, на политичку кризу којом је захваћена изнутра и на потребу народа да дође до суштинских и коренитих промена. Грађани Србије желе промене, али не желе да оне буду на крилима повратка на стари режим.” – рекла је Ђурђевић-Стаменковски

Она је позвала сва удружења која негују културу и традицију у ваљевском крају да се придруже националном окупљању.

„Позивамо их да се придруже националном окупљању, јер у њему има места за све који се боре за породичну, домаћинску Србију, за суверену земљу, за земљу која зна где су јој границе, која поштује своја вековна савезништва и пријатељства и за земљу која хоће буде своја на своје. Земљу која хоће да чува своје ресурсе, руднике, воде, земљу и ваздух”, закључила је председник Заветника.

Инфослужба Двери

Целу конференцију за медије овим поводом можете погледати овде: