Српски Покрет Двери - Лого

Васић: Нова пљачка буџета града Београда

На јучерашњој седници Скупштине града Београда расправљало се о Нацрту буџета за град Београд за 2022. годину. За Српски покрет Двери овај буџет није развојни, а није ни домаћински већ искључиво потрошачки.

Буџет града Београда је од стране СНС испланиран тако да, кроз различите пројекте, градска власт извлачи новац из буџета који завршава у приватним џеповима високих функционера СНС у врху градске власти, али и у каси Српске напредне странке.
Горан Весић је признао да је ЗАДУЖИО град Београд за 281 милион евра. Међутим, то није коначан износ којим је градска власт са Весићем, Радојичићем и СНС на челу задужила град Београд. То је учинила кроз разне кредите за намештене грађевинске пројекте и тај износ је много већи. Грејс период отплате ових кредита је до 8 година, што значи да ћемо те кредите отплаћивати ми и наша деца, а не СНС и Горан Весић.

СНС је пред изборе 2018. године најавила велике пројекте који ће променити Београд, али за ове четири године они су само уништили, потпуно разрушили и распродали Београд. За све то они ће морати да одговарају не само политички, већ и кривично и финансијски.

Радмила Васић

Потпредседник Двери
Председник ГрО Двери Београд

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: