Српски Покрет Двери - Лого

Владимир Путин: Диктатура западних елита је усмерена против свих друштава, укључујући и народе западних земаља

     Они (западне политичке елите) буквално пљују на природно право више милијарди људи, на право већине човечанства, на слободу и правду, на то да они самостално могу да одређују своју будућност. Сада су потпуно прешли на радикално порицање моралних норми, религије и породице.

Дајте да сами себи одговоримо на нека врло једноставна питања. Сада желим да се вратим на оно што сам рекао, желим да се обратим свим грађанима земље – не само оним колегама који су присутни у сали – већ свим грађанима Русије: да ли ми желимо да имамо, овде, у нашој земљи, у Русији, уместо маме и тате, некаквог „родитеља број један”, „број два”, „број три”? Јесу ли они тамо већ потпуно сишли с ума?

Да ли заиста желимо да се деци у нашим школама од основних разреда намећу перверзије које воде ка деградацији и изумирању? Да им се усађује да, осим жена и мушкараца, наводно постоје и неки други полови, и да им се нуди операција промене пола? Зар ћемо све ово дозволити својој земљи и нашој деци? За нас је све ово неприхватљиво, ми имамо другачију, своју будућност.

Понављам, диктатура западних елита је усмерена против свих друштава, укључујући и саме народе западних земаља. Ово је изазов за све. Такво потпуно негирање човека, унижавање вере и традиционалних вредности, укидање слободе добија буквално обележја једне „противрелигије“ – отвореног сатанизма. У својој Беседи на гори Исус Христос, осуђујући лажне пророке, каже: «По плодовима њиховим познаћете их». И ови отровни плодови су већ очигледни људима – не само код нас, већ у свим земљама, укључујући и многе људе и на самом Западу.

*Део из говора председника Русије Владимира Владимировича Путина, 30.09.2022. године

** Са руског језика превео др Андреј Митић, Интернационални секретар Двери

*** Извор фотографије: SPUTNIK / VIA AFP-JIJI

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: