Српски Покрет Двери - Лого
Search

Владимир Путин: Диктатура западних елита је усмерена против свих друштава, укључујући и народе западних земаља

     Они (западне политичке елите) буквално пљују на природно право више милијарди људи, на право већине човечанства, на слободу и правду, на то да они самостално могу да одређују своју будућност. Сада су потпуно прешли на радикално порицање моралних норми, религије и породице.

Дајте да сами себи одговоримо на нека врло једноставна питања. Сада желим да се вратим на оно што сам рекао, желим да се обратим свим грађанима земље – не само оним колегама који су присутни у сали – већ свим грађанима Русије: да ли ми желимо да имамо, овде, у нашој земљи, у Русији, уместо маме и тате, некаквог „родитеља број један”, „број два”, „број три”? Јесу ли они тамо већ потпуно сишли с ума?

Да ли заиста желимо да се деци у нашим школама од основних разреда намећу перверзије које воде ка деградацији и изумирању? Да им се усађује да, осим жена и мушкараца, наводно постоје и неки други полови, и да им се нуди операција промене пола? Зар ћемо све ово дозволити својој земљи и нашој деци? За нас је све ово неприхватљиво, ми имамо другачију, своју будућност.

Понављам, диктатура западних елита је усмерена против свих друштава, укључујући и саме народе западних земаља. Ово је изазов за све. Такво потпуно негирање човека, унижавање вере и традиционалних вредности, укидање слободе добија буквално обележја једне „противрелигије“ – отвореног сатанизма. У својој Беседи на гори Исус Христос, осуђујући лажне пророке, каже: «По плодовима њиховим познаћете их». И ови отровни плодови су већ очигледни људима – не само код нас, већ у свим земљама, укључујући и многе људе и на самом Западу.

*Део из говора председника Русије Владимира Владимировича Путина, 30.09.2022. године

** Са руског језика превео др Андреј Митић, Интернационални секретар Двери

*** Извор фотографије: SPUTNIK / VIA AFP-JIJI

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: