Српски Покрет Двери - Лого
Search

Власт наставља примену француско-немачког споразума

Српска странка Заветници и Српски покрет Двери поручују да одлука Ане Брнабић да се фотографише са учесницима Берлинског процеса у Тирани, у присуству тзв. премијера Косова Аљбина Куртија и уз истакнуту заставу самопроглашене републике Косово, представља понижење за српски народ и доказ да ова власт наставља да баца Устав под ноге. 

      Скандалозно је да председница Владе ни на који начин није протестовала због присуства представника лажне косовске државе на овом међународном скупу.

Показујући спремност да се фотографише испред симбола у чије су име терористи ОВК вршили злочине и прогон над српским народом са КиМ, премијерка је постала први високи државни представник која се фотографисала поред заставе лажне државе Косово.

Обавештавамо јавност да је премијерка у Тирани потписала и споразум о признању професионалних квалификација на Западном Балкану, у којем као равноправна страна учествује и тзв. Република Косово. 

Ова власт више и не покушава да сакрије да је њена једина политика према КиМ политика примене француско-немачког плана, који од Београда тражи да призна суверенитет и државне симболе самопроглашеног Косова. 

Српски покрет Двери
Српска странка Заветници 

 

*Извор фотографија: Бета 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: