Српски Покрет Двери - Лого
Search

Вучић починио атак на територијалну целовитост Србије!

Узурпиравши ингеренције које му не припадају, а нарочито обећањем и усменим прихватањем француско-немачког ултиматума као финалне, коначне верзије, прихватањем његове имплементације, прихватањем да не ометамо чланство у УН, чиме би оно постало држава и пуноправан члан УН, Александар Вучић је починио државни удар! 

Починио је атак на уставно-правни поредак и територијалну целовитост државе Србије, али и угрозио безбедност и животе Срба који на Косову и Метохији живе!

Најавом прихватања француско-немачког ултиматума, председник Србије је најавио нашу депортацију из Србије у државу Косово (без нашег изјашњавања и пристанка), у којој и након 24 године нити један Албанац није одговарао ни за једно убиство Србина. Он жели да нас препусти творевини где се договори не поштују, а Срби и дан данас некажњено нападају, рањавају, имовина им се пали, отима и све то у присуству целокупне међународне јавности. Не треба бити проницљив па увидети шта ће се тек десити ако би оно заиста постало држава и када сва та јавност са Космета оде. Тада би нас, за сва наша пострадања, и српска и међународна јавност, перући руке своје, упућивали на „институционално решавање проблема унутар своје, тада већ признате државе Косово“.

И зато Александар Вучић, па макар само и због најаве намере гажења Устава, најаве угрожавања територијалне целовитости државе, због уношења забринутости, панике међу косметским Србима и угрожавања њихових живота, мора одмах поднети оставку! 

А потпише ли француско-немачки ултиматум и тиме почини чин велеиздаје, мораће због тога и да одговара.

Ово више није ствар дневне политике. Ово је питање хоће ли целовита Србија и Космет, као њен неодвојиви део, уопште преживети?

ПО Двери за КиМ
ПО Покрета за одбрану КиМ са КиМ 

 

*Извор фотографије: Твитер/Скриншот 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: