Српски Покрет Двери - Лого
Search

Вучићу, оставка и ванредни избори, а не Србија срамоте!

И поред више позива упућених владајућој већини и Александру Вучићу да одустану од организовања скупа у Београду у ситуацији појачаних тензија и све већих подела у српском друштву, актуелна власт је истрајала у својој непримереној и у бити суманотој идеји показивања сопствене „снаге“. 

    Међутим, с обзиром на начин на који је овај скуп организован, недопустиве притиске, уцене и претње којима је био изложен огроман број људи, а нарочито људи запослени у локалним самоуправама и јавном сектору и чињеницу да је у организацији једног страначког скупа упрегнут целокупан државни апарат, данашњи догађај једино показује у којој мери је једна странка заробила државу и на какав страшан начин понижава сопствене грађане. Утолико скуп који је власт назвала „Србија наде“ представља заправо „Србију срамоте“!

Реакција грађана, њихов бес и гнев само ће се с правом појачати. У таквој ситуацији, једини излаз из дубоке политичке кризе у коју је земља ушла представља оставка Александра Вучића и расписивање ванредних, фер и демократских избора на свим нивоима.

У супротном ће се тензије додатно појачавати са могућим погубним последицама за које ће искључиву одговорност сносити актуелни режим и Александар Вучић.

Милош Јовановић, председник Нове демократске странке Србије
Бошко Обрадовић, председник Српског покрета Двери
Милица Ђурђевић Стаменковски, председник Српске странке Заветници
Војислав Михаиловић, председник Покрета обнове Краљевине Србије 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: