Српски Покрет Двери - Лого

Здравље деце и породица кључни су циљеви Патриотског блока

БОЖИДАР ПАВЛОВИЋ: „БЕОГРАДУ ТРЕБА ВИШЕ ВРТИЋА И ШКОЛА“

Патриотски блок за обнову краљевине Србије ће учинити све да деца и породица имају бољи статус у главном граду, изјавио је један од носилаца листе за изборе за Скупштину Београда Божидар Павловић.

    Он је истакао да ће, када Патриотски блок буде део градске власти, бити обезбеђено много више зелених површина и спортских терена, рекреативних и културних садржаја за децу.

„Хајде да створимо услове да свако дете има своје место у вртићу. Хајде да направимо нове школе и вртиће за децу у Београду“ нагласио је Павловић.

Кандидат за градоначелника Београда Патриотског блока за обнову краљевине Србије др Борислав Антонијевић изјавио је да је циљ Патриотског блока да створи здраво окружење за нашу децу.

„Оно што је у Србији заборављено, то је да је породица стуб друштва“ , истакао је Антонијевић и додао да му је драго што припада Патриотском блоку који посебно истиче значај породице и чији представници својом породичном бројношћу то показују. Он је нагласио да би волео да породице у Србији имају минимум по четворо деце.

„Морамо да учинимо све што је могуће да створимо услове да наша деца осете какав је укус здраве хране која се производи на периферији нашег града, да деца науче какав је укус изворске а не флаширане воде, да деца удишу чист ваздух када изађу напоље“, нагласио је Антонијевић.

Он је још једном позвао бираче да буду „Срцем за Београд“ и да пуног срца заокруже број 11 на изборима за Скупштину Града Београда 3. априла.

Прва на листи Патриотског блока за обнову краљевине Србије за изборе за Скупштину Града Београда Радмила Васић нагласила је да ће Патриотски блок захтевати стриктну примену свих радничких права и у приватном и у државном сектору, уз нерадну недељу, која ће бити намењена за све наше породице.

Патриотски блок – Тим за Београд

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: