Српски Покрет Двери - Лого
Search

Женска снага Двери: Зашто ћути градоначелник Шапца?

Пет дана је прошло од како су у Шапцу осванули леци и на њима малолетно дете, син функционера ГрО Двери Шабац Александра и Снежане Анђелић.

Цртање мете на чело малолетном Вељку представља најнижи облик политичке борбе, неетичко и неморално деловање без трунке људскости и емпатије према породици и деци од стране челника власти у Шапцу. Сасвим је евидентно да су они оваквим избором политичког деловања показали какав је њихов стваран однос према породици и деци. Такође, показали су и да немају апсолутно никаква решења за нагомилане проблеме и револт грађана у Шапцу. Зато морају да посежу за инструментима застрашивања и прљавом кампањом против појединаца не обазирући се да ли на тај начин наносе душевни бол детету, као и његовој породици.

Безбедност породице Анђелић је неко свесно довео у питање, а градоначелник Шапца, који је између осталог дужан да брине о безбедности свих грађана, ћути. Женска снага Двери изражава велику забринутост због овакве праксе водећих људи СНС-а, који зарад опстанка на власти и страха од губитка исте, враћају ову државу у време тоталитаризма. Понављамо апел да решавање овог случаја буде приоритет свим државним институцијама, а наручиоци и идејни творци овог летка буду приведени правди. Захтевамо да се о овом случају изјасни градоначелник Шапца и јасно пошаље поруку да није обичан страначки послушник, већ човек који је представник и заштитник свих грађана Шапца, а посебно малолетне деце. Позивамо и председника Александра Вучића да учини исто, као и министра за бригу о породици г. Дмитровића, јер овај случај представља директан удар на породицу у циљу њеног даљег уништавања.

Женска снага Двери даје пуну подршку породици Анђелић. Сачуваћемо их као и све наше породице. Страх нас неће зауставити да од Србије направимо нормално друштво које ће бити пријатељ свих наших породица и најлепше место за живот наше деце.

Женска снага Двери

Фото: sabac.rs

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: