Српски Покрет Двери - Лого

Женска снага Двери: Зашто ћути градоначелник Шапца?

Пет дана је прошло од како су у Шапцу осванули леци и на њима малолетно дете, син функционера ГрО Двери Шабац Александра и Снежане Анђелић.

Цртање мете на чело малолетном Вељку представља најнижи облик политичке борбе, неетичко и неморално деловање без трунке људскости и емпатије према породици и деци од стране челника власти у Шапцу. Сасвим је евидентно да су они оваквим избором политичког деловања показали какав је њихов стваран однос према породици и деци. Такође, показали су и да немају апсолутно никаква решења за нагомилане проблеме и револт грађана у Шапцу. Зато морају да посежу за инструментима застрашивања и прљавом кампањом против појединаца не обазирући се да ли на тај начин наносе душевни бол детету, као и његовој породици.

Безбедност породице Анђелић је неко свесно довео у питање, а градоначелник Шапца, који је између осталог дужан да брине о безбедности свих грађана, ћути. Женска снага Двери изражава велику забринутост због овакве праксе водећих људи СНС-а, који зарад опстанка на власти и страха од губитка исте, враћају ову државу у време тоталитаризма. Понављамо апел да решавање овог случаја буде приоритет свим државним институцијама, а наручиоци и идејни творци овог летка буду приведени правди. Захтевамо да се о овом случају изјасни градоначелник Шапца и јасно пошаље поруку да није обичан страначки послушник, већ човек који је представник и заштитник свих грађана Шапца, а посебно малолетне деце. Позивамо и председника Александра Вучића да учини исто, као и министра за бригу о породици г. Дмитровића, јер овај случај представља директан удар на породицу у циљу њеног даљег уништавања.

Женска снага Двери даје пуну подршку породици Анђелић. Сачуваћемо их као и све наше породице. Страх нас неће зауставити да од Србије направимо нормално друштво које ће бити пријатељ свих наших породица и најлепше место за живот наше деце.

Женска снага Двери

Фото: sabac.rs

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: