Српски Покрет Двери - Лого
Search

Двери Београд: Скупштина града Београда да се изјасни о Европрајду

Сутра, у четвртак, 18. августа, биће одржана седница Скупштине града Београда. Одборничка група ДВЕРИ-ПАТРИОТСКИ БЛОК предала је захтев за допуну дневног реда у коме тражи да се Скупштина града изјасни и донесе одлуку о отказивању Европрајда.

    Подсећамо јавност да је наша одборничка група још 22. јула, градоначелнику Београда Александру Шапићу и председнику Скупштине града Николи Никодијевићу, поднела захтев за отказивање Европрајда из безбедносних, здравствених и финансијских разлога. Како би таква одлука имала потпуни легитимитет, сутра ћемо тражити и од Скупштине града да се о овом захтеву изјасни и имаћемо прилику да видимо ко од одборничких група жели да стане у одбрану породичних и традиоционалних вредности, а ко ће бити на страни промоције идеологије хомосексуализма.

С тим у вези, пре почетка сутрашње седнице, председник градске организације Двери из Београда и шеф одборничке групе ДВЕРИ-ПАТРИОТСКИ БЛОК Радмила Васић, одржаће конференцију за медије у 9:30 часова испред Скупштине града Београда.

ГрО Двери Београд

*Извор фотографије 1: ТАНЈУГ

Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: