Српски Покрет Двери - Лого
Search

Двери: Потребна промена комплетне државне политике према КиМ

Српски покрет Двери поздравља то што је актуелна власт преузела два наша предлога за решавање проблема на КиМ, али то сматрамо недовољним и сумњамо да није искрена у томе, већ да се иза свега крије популизам.

   Наиме, ради се о изласку Срба из институција лажне државе Косово, што смо тражили кроз нашу Платформу о КиМ, а други предлог се тиче захтева за повратак до 1000 припадника српског цивилног и војног особља на КиМ, сходно Резолуцији 12 44 СБ УН.

Наравно, усвајање ових предлога Српског покрета Двери од стране актуелне власти неће имати никаквог смисла ако се не прихвате и други наши предлози, а то су пре свега поништавање Бриселског и Вашингтонског споразума, захтев за измештање преговора о КиМ из ЕУ у Савет безбедности УН, где имамо подршку држава као што су Русија и Кина и одбацивање француско-немачког споразума о нормализацији односа.

Само на тај начин могуће је искрено водити борбу за очување КиМ у саставу Србије, а све друго би било куповина времена од стране актуелне власти, демагогија и популизам кроз привид борбе за српско национално питање број 1, а то је свакако КиМ. 

Двери јасно истичу да је само променом досадашње политике према КиМ могуће извршити реинтеграцију КиМ у уставно-правни поредак Србије, а да је наставак идентичне политике само пут у даљу предају КиМ у руке сепаратистичких власти у Приштини која као крајњи циљ има столицу у УН за лажну државу Косово. 

Инфослужба Двери 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: