Српски Покрет Двери - Лого

Двери: Потребна промена комплетне државне политике према КиМ

Српски покрет Двери поздравља то што је актуелна власт преузела два наша предлога за решавање проблема на КиМ, али то сматрамо недовољним и сумњамо да није искрена у томе, већ да се иза свега крије популизам.

   Наиме, ради се о изласку Срба из институција лажне државе Косово, што смо тражили кроз нашу Платформу о КиМ, а други предлог се тиче захтева за повратак до 1000 припадника српског цивилног и војног особља на КиМ, сходно Резолуцији 12 44 СБ УН.

Наравно, усвајање ових предлога Српског покрета Двери од стране актуелне власти неће имати никаквог смисла ако се не прихвате и други наши предлози, а то су пре свега поништавање Бриселског и Вашингтонског споразума, захтев за измештање преговора о КиМ из ЕУ у Савет безбедности УН, где имамо подршку држава као што су Русија и Кина и одбацивање француско-немачког споразума о нормализацији односа.

Само на тај начин могуће је искрено водити борбу за очување КиМ у саставу Србије, а све друго би било куповина времена од стране актуелне власти, демагогија и популизам кроз привид борбе за српско национално питање број 1, а то је свакако КиМ. 

Двери јасно истичу да је само променом досадашње политике према КиМ могуће извршити реинтеграцију КиМ у уставно-правни поредак Србије, а да је наставак идентичне политике само пут у даљу предају КиМ у руке сепаратистичких власти у Приштини која као крајњи циљ има столицу у УН за лажну државу Косово. 

Инфослужба Двери 

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: