Двери: Режим да престане са притисцима на чланове ЛРНЕ

На други дан Васкрса, полиција је дошла у кућу председнице УГ „Лекари и родитељи за науку и етику“ (ЛРНЕ) госпође Наде Гладовић, са налогом да је одведу код судије за прекшаје како би дала изјаву у вези са организацијом протеста против ковид пропусница. Захтевамо да режим Александра Вучића престане са притисцима на чланове ЛРНЕ, али и на све оне који другачије мисле од актуелне власти.

Ово није први пут да полиција долази на кућну адресу Наде Гладовић због протеста против ковид пропусница, али није ни једини пример како актуелна власт покушава да застраши чланове ЛРНЕ. Наиме, Лекарска комора Србије је покренула поступак против лекара који су чланови овог удружења, што је недопустиво, а што смо такође осудили и захтевали да се престане са прогоном лекара.

Српски покрет Двери захтева да се престане са притисцима на све оне који мисле и делају другачије од тренутне власти у Србији, јер ти притисци никога неће обесхрабрити, већ напротив – биће мотив више у борби против овог криминалног и коруптивног режима.

Инфослужба Двери

Share on whatsapp