Српски Покрет Двери - Лого
Search

Благоје Грковић нови председник омладине Српског покрета Двери

Након избора новог руководства Српског покрета Двери на редовном изборном Сабору који је одржан у Новом Саду, изабран је и нови председник Савета омладине Српског покрета Двери. 

     У наредном периоду, омладину Двери водиће Благоје Грковић из Аранђеловца, студент Правног факултета у Крагујевцу, док ће потпредседник бити Нађа Стошић из Ниша. За нове чланове Савета омладине Двери изабрани су: Лука Стојановић (Београд), Филип Љубић (Београд), Радован Обрадовић (Београд), Владана Петровић (Београд), Јована Лекић (Лазаревац), Арсеније Игић (Нови Сад), Сергеј Пузовић (Пријепоље) и Милица Мишковић (Шабац).

Омладина Двери је у претходном периоду, захављујући досадашњем председнику Ранку Радовићу, давала конкретна решења за проблеме младих у Србији, била најгласнији заговорник укључивања младих у друштвене токове и окупила велики број младих људи у Српском покрету Двери. Овом приликом омладина Двери се захваљује досадашњем председнику Ранку Радовићу и целом Савету омладине уз наду да ће нови председник и сазив Савета омладине радити једнако успешно као и претходни.

Савет омладине Двери 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: