Српски Покрет Двери - Лого

Благоје Грковић нови председник омладине Српског покрета Двери

Након избора новог руководства Српског покрета Двери на редовном изборном Сабору који је одржан у Новом Саду, изабран је и нови председник Савета омладине Српског покрета Двери. 

     У наредном периоду, омладину Двери водиће Благоје Грковић из Аранђеловца, студент Правног факултета у Крагујевцу, док ће потпредседник бити Нађа Стошић из Ниша. За нове чланове Савета омладине Двери изабрани су: Лука Стојановић (Београд), Филип Љубић (Београд), Радован Обрадовић (Београд), Владана Петровић (Београд), Јована Лекић (Лазаревац), Арсеније Игић (Нови Сад), Сергеј Пузовић (Пријепоље) и Милица Мишковић (Шабац).

Омладина Двери је у претходном периоду, захављујући досадашњем председнику Ранку Радовићу, давала конкретна решења за проблеме младих у Србији, била најгласнији заговорник укључивања младих у друштвене токове и окупила велики број младих људи у Српском покрету Двери. Овом приликом омладина Двери се захваљује досадашњем председнику Ранку Радовићу и целом Савету омладине уз наду да ће нови председник и сазив Савета омладине радити једнако успешно као и претходни.

Савет омладине Двери 

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: