Српски Покрет Двери - Лого
Search
Dveri obeležile Dan porodice u 50 gradova i opština

Srpski pokret Dveri je i ove godine tradicionalno obeležio Dan porodice. Širom Srbije u gradskim i opštinskim organizacijama Dveri, raznim manifestacijama smo slavili lepotu i značaj porodice i predstavljali našu porodičnu politiku.

Opštine i gradovi u kojima su rađene akcije povodom Dana porodice su: Aranđelovac, Kraljevo, Kragujevac, Pirot, Kosjerić, Šabac, Svilajnac, Rakovica i Čukarica, Prokuplje, Niš, Jagodina, Bujanovac, Smederevo, Leskovac, Velika Plana, Loznica, Užice, Sremska Mitrovica, Pećinci, Kruševac, Prijepolje, Ivanjica, Čačak, Zvezdara, Inđija, Knjaževac, Zemun, Stari Grad, Voždovac, Lazarevac, Obrenovac, Mladenovac, Subotica, Stara Pazova, Novi Sad, Pančevo, Zrenjanin, Vranje, Negotin, Bor, Petrovac na Mlavi, Smederevska Palanka, Nova Varoš, Bajina Bašta, Trstenik, Gornji Milanovac, Zaječar, Aleksinac, kao i centralna manifestacija „Defile dečijih osmeha“ na Tašmajdanskom parku u  Beogradu.
Naše organizacije su se trudile da pored štandova i balona za decu, našim najmlađim sugrađanima obezbede i animatore, kao i slatkiše i osveženje.


Sve akcije su prošle u najboljoj mogućoj atmosferi, razgovoru sa građanima i druženju sa mališanima, kao što i dolikuje ovakvoj jednoj akciji.


Srpski pokret Dveri će nastaviti da se bori za porodične vrednosti, jer bez jake porodice nema jake Srbije!

 


Info služba Dveri


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: