Савет омладине Двери: Млади у Србији празних џепова и без крова над главом!

Vreme za čitanje: 2 minuta

Кровна организација младих је објавила забрињавајућу статистику. По њeном истраживању чак 64% младих живи са родитељима а као главни разлог тога је недостатак финансијских средстава. Подсећамо, држава је најавила да ће се градити јефтини станови за младе али као и многа друга обећања и ово је погажено.

Detalji

Бошко Обрадовић: Отворено писмо колегама у опозицији

Vreme za čitanje: 3 minuta

У тренутку док нам владајући режим спрема ново ванредно стање и полицијски час, изазван недопустивим понашањем њиховог Кризног штаба,           

У часу док се Ивица Дачић буквално спрда са дијалогом са опозицијом позивајући нас да се пријавимо на скупштинском шалтеру,
          
У времену врхуњења свих афера организованог криминала и високе корупције у врху актуелне власти која урушава последње остатке независних институција, слободе, правде и демократије у нашој земљи,

Detalji

Бошко Обрадовић у емисији „Без цензуре“: Криминалну групу Вељка Беливука је створила Српска напредна странка

Vreme za čitanje: < 1 minut

Председник Српског покрета Двери Бошко Обрадовић, био је гост емисије „Без цензуре“. Тема емисије је била „Партизански нарко бункер“, односно спрега државног врха и врха СНС-а са криминалом у Србији, а посебно са ухапшеном групом Вељка Беливука.

Detalji

Двери Београд предале Захтев да се Бус Плус врати Београђанима

Vreme za čitanje: < 1 minut

Данас је председник Градске организације Двери Београд, Радмила Васић, градским властима предала Захтев за непотписивање уговора о наплати карата градског превоза путем система Бус Плус – картица.

Detalji

У Чачку представљен Економски програм Двери — како до благостања за све?

Vreme za čitanje: 4 minuta

На конференцији за новинаре у Чачку, где је представљен Економски програм Двери, говорили су председник Двери Бошко Обрадовић и потпредседник Двери и председник Савета Двери за економију, привреду и финансије Тамара Миленковић Керковић.

Detalji

Двери Трстеник: Невиђени криминал и бахатост СНС режима у Трстенику!

Vreme za čitanje: < 1 minut

ДРИ (Државна ревизорска институција) је у свом извештају потврдила oно што Двери говоре већ дуже време, да је Општина Трстеник у 2018. и 2019. години не поступајући по Закону о јавним набавкама закључила уговоре или извршила набавку добара, услуга и радова у износу од најмање 153,1 милона динара !!!

Detalji

Бошко Обрадовић за „Директно.рс“: За нашу Војводину

Vreme za čitanje: 3 minuta

Сви се сећамо аутономашке и полусепаратистичке пароле која је гласила „Ди су наши новци” и представљала покушај аутономашке политичке елите у Војводини да обезбеди привилегије за себе у односу на централну власт у Београду. Изговор за ове себичне личне и партијске интересе аутономашких странака у АП Војводини, иза којих се увек крије и притајени сепаратизам, био је да Београд узурпира надлежности, приходе и имовину, па и законодавну, извршну и судску власт која припада Војводини. А заправо се иза тога крила идеја да се обезбеди лична материјална и политичка егзистенција на аутономашкој политици.

Detalji

др Владимир Димитријевић: Чиме се бави Политички савет Двери?

Vreme za čitanje: 4 minuta

То је добро питање: чиме се бавимо? Текст који следи је делимични покушај одговора. Политички савет Двери је ту да саветује и указује, а не да намеће и одлучује. Чланови Савета су људи остварени у својим струкама, трезвени и промишљени, који, не губећи идеале са обзорја свог мишљења, настоје да појаве у нас и у свету сагледавају реалистично. У њему има и чланова Двери, али и оних који то нису (попут потписника ових редова). Ту има и песимиста и оптимиста, али, хвала Богу, нема дефетиста: јер, и песимиста и оптимиста се боре, без обзира на своју оцену исхода битке, а дефетиста бежи.

Detalji